Mooi resultaat tweede 0%4ALS Challenge

12-10-2020 | 13:25

In januari vond de 0%4ALS Challenge plaats. Maar liefst 271 deelnemers zijn de uitdaging aangegaan om in januari geen alcohol te drinken en de strijd tegen ALS te steunen met een donatie. Sommigen kozen ervoor niet te snoepen of geen koffie of cola te drinken, dat kon natuurlijk ook. Bovendien hebben de deelnemers veel familieleden, vrienden en collega’s gevraagd om te doneren. Het eindbedrag is bijna € 38.000, een mooi resultaat waar we erg blij mee zijn! 

Door het succes van de pilot werd de challenge dit jaar voor de tweede keer georganiseerd, maar dan met een aantal nieuwe hoogtepunten! Zo werd er een speciale commercial opgenomen die (gratis) is vertoond op alle zenders van RTL en Talpa. Heb jij hem gezien? In de webshop werd een 0%4ALS Cadeaubon aangeboden, waarmee je iemand kon uitdagen om in januari geen alcohol te drinken.

De deelnemers wisselden onderling tips uit over welke alcoholvrije dranken het lekkerste smaakten of hoe je gemakkelijk nog meer donaties kon werven. Ook dit jaar was de Nederlandtalige band Re-Play ambassadeur van deze campagne. Samen is er een mooie challenge op de kaart gezet, dat werd geïnitieerd door Holland4ALS en Stichting ALS Nederland.