Over de challenge

De 0%4ALS challenge 2019 is afgelopen. Inschrijven kan niet meer, doneren kan nog wel tot 1 maart. Dan gaat deze actiesite even uit de lucht. Houd je social media en de website van Stichting ALS Nederland in de gaten voor meer informatie wanneer je je kunt inschrijven voor de 0%4ALS challenge 2020.

Het doel van de campagne is geld op te halen. Geld dat nodig is voor onderzoek naar ALS en voor hulpmiddelen voor ALS-patiënten. 

Iedereen kan meedoen met de 0%4ALS challenge. Dit betekent dat je van 1 t/m 31 januari geen druppel alcohol drinkt. En je doet dat niet alleen voor jezelf, maar ook voor al die ALS patiënten. Hoe kun je het nieuwe jaar nog beter starten?

Meedoen is heel simpel!

  1. Klik op de Ik doe mee! button.
  2. Meld je aan als deelnemer.
  3. Doneer meteen een bedrag van € 25 of meer.

Samen sta je sterker

  1. Vertel aan zoveel mogelijk mensen uit je omgeving dat je aan 0% alcohol voor 0% ALS mee doet. Nog beter: daag ze uit om ook mee te doen!
  2. Maak daarom als deelnemer een persoonlijke actiepagina aan en leg hierop uit waarom je mee doet. Deze pagina kun je delen met je familie en vrienden zodat zij je steunen met een donatie.

De challenge duurt 1 t/m 31 januari.

Alleen doneren en niet deelnemen kan natuurlijk ook

Misschien drink je al weinig of geen alcohol. Of heb je andere goede, gezonde voornemens. Ook wanneer je geen deelnemer bent aan de actie 0%4ALS kun je natuurlijk de strijd tegen ALS steunen. Klik op de Doneer nu button wanneer je alleen een donatie wilt doen.

Wil je meer weten over de 0%4ALS Challenge? Kijk hiervoor dan op onze 'Veel gestelde vragen' pagina. 

 

Flyer 0%4ALS Download de A5 flyer en lees hoe je met deze challenge kunt bijdragen aan de strijd tegen ALS. Download