Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Iedereen kan meedoen met de 0%4ALS Challenge. Dit betekent dat je van 2 tot en met 31 januari bijvoorbeeld geen alcohol drinkt, geen koffie, niet snoept of niet rookt. Jij kiest wat jouw 0% challenge wordt. En dat doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor alle ALS-patiënten. Hoe kun je het nieuwe jaar nog beter starten? 

Meedoen is heel simpel!

  1. Klik op de Ik doe mee! button.
  2. Maak je eigen persoonlijke sponsorpagina aan. 
  3. Vraag jouw achterban om jouw deelname, en daarmee de strijd tegen ALS te sponsoren!

  Ik doe mee!

Schrijf je in

Je kunt je als individuele deelnemer of als team inschrijven. Als je inschrijving is voldaan, krijg je direct een persoonlijke sponsorpagina. Geef jouw sponsorpagina een eigen titel, afbeelding en motivatie waarom jij meedoet. Nadat je je hebt aangemeld is het tijd om vrienden, familie of collega’s uit te dagen om ook mee te doen. Dit kun je doen door de link van deze website te delen met een persoonlijk tekstje.  

 

   

Donatiegelden verzamelen

ALS is een dodelijke ziekte waar nog geen medicijn voor is. Om de oorzaak en dit medicijn te vinden is er veel geld nodig voor wetenschappelijk onderzoek. Het doel van 0%4ALS is om geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Daarom zullen de deelnemers zich door hun achterban laten sponsoren om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Wij hebben een aantal tips om jouw actie nog succesvoller te maken. 

Actietips

 

Overzicht deelnemers

Wil jij weten wie er allemaal meedoen aan de 0%4ALS challenge? Of zoek je een bepaalde deelnemer of team? 

Klik hier voor alle deelnemers