Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Iedereen kan meedoen met de 0%4ALS challenge. Dit betekent dat je van 2 tot en met 31 januari bijvoorbeeld geen alcohol drinkt, geen koffie, niet snoept of niet rookt. Jij kiest wat jouw 0% uitdaging wordt. En dat doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor alle ALS-patiënten. Hoe kun je het nieuwe jaar nog beter starten? 

Meedoen is heel simpel!

  1. Klik op de Ik doe mee! button.
  2. Maak je eigen persoonlijke sponsorpagina aan. 
  3. Vraag jouw achterban om jouw deelname, en daarmee de strijd tegen ALS te sponsoren!

Ik doe mee!

Je kunt je als individuele deelnemer of als team inschrijven. Als je inschrijving is voldaan, krijg je direct een persoonlijke sponsorpagina. Geef jouw sponsorpagina een eigen titel, afbeelding en motivatie waarom jij meedoet. Nadat je je hebt aangemeld is het tijd om vrienden, familie of collega’s uit te dagen om ook mee te doen. Dit kun je doen door de link van deze website te delen met een persoonlijk tekstje. Vind je het lastig om donaties te vragen? Check dan onze tien actietips.

 

Alleen doneren kan natuurlijk ook

Misschien heb je geen goede voornemens. Of heb je geen tijd of zin om een actie te starten.Ook wanneer je geen deelnemer bent van de 0%4ALS challenge kun je jouw bijdrage leveren aan de strijd tegen ALS. Klik op de Doneer nu button wanneer je alleen een donatie wilt doen. 

Overzicht deelnemers

Wil jij weten wie er allemaal meedoen aan de 0%4ALS challenge? Of zoek je een bepaalde deelnemer of team? 

Klik hier voor alle deelnemers