0%4ALS Challenge

Heb jij goede voornemens? Schrijf je dan in voor de 0%4ALS challenge. Drink in januari 2021 bijvoorbeeld geen alcohol, geen koffie, eet geen snoep of stop met roken. Jij kiest wat jouw 0% challenge wordt. Het geld dat je uitspaart - of het bedrag dat jouw gezondheid je waard is -  doneer op je actiepagina. Je kunt je natuurlijk ook laten sponsoren door familie of vrienden.

Meedoen aan de 0%4ALS challenge is een win-win voor iedereen. Het helpt jou om je je goede voornemens vol te houden en tegelijkertijd draag je bij aan wetenschappelijk onderzoek naar ALS, PSMA en PLS.

#nulprocentvoorALS

Waarom de 0%4ALS Challenge?

Wanneer je gezond bent, kun je keuzes maken die van invloed zijn op de kwaliteit van je leven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om gezond te eten of regelmatig te sporten. Maar wanneer je ALS hebt is er nog maar weinig te kiezen. Dan ziet je leven er heel anders uit. Daarom vragen wij jou om mee te doen aan de 0%4ALS challenge. En zo geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS.

Lees meer Lees minder

Schrijf jezelf of je team nu in voor de 0%4ALS challenge en laat je sponsoren. Daag je vrienden, familie of collega’s uit om ook mee te doen en zamel daarmee zoveel mogelijk geld in voor de strijd tegen ALS!

 

 

Ik doe mee!
  Bekijk alle
12/10/2020 | 13:25

Mooi resultaat tweede 0%4ALS Challenge

In januari vond de 0%4ALS Challenge plaats. Maar liefst 271 deelnemers zijn de uitdaging aangegaan om in januari geen alcohol te drinken en de strijd tegen ALS te steunen met een donatie. Sommigen kozen ervoor niet te snoepen of geen koffie of cola te drinken, dat kon natuurlijk ook. Bovendien hebben de deelnemers veel familieleden, vrienden en collega’s gevraagd om te doneren. Het eindbedrag is bijna € 38.000, een mooi resultaat waar we erg blij mee zijn!  Door het succes van de pilot werd de challenge dit jaar voor de tweede keer georganiseerd, maar dan met een aantal nieuwe hoogtepunten! Zo werd er een speciale commercial opgenomen die (gratis) is vertoond op alle zenders van RTL en Talpa. Heb jij hem gezien? In de webshop werd een 0%4ALS Cadeaubon aangeboden, waarmee je iemand kon uitdagen om in januari geen alcohol te drinken. De deelnemers wisselden onderling tips uit over welke alcoholvrije dranken het lekkerste smaakten of hoe je gemakkelijk nog meer donaties kon werven. Ook dit jaar was de Nederlandtalige band Re-Play ambassadeur van deze campagne. Samen is er een mooie challenge op de kaart gezet, dat werd geïnitieerd door Holland4ALS en Stichting ALS Nederland.
25
26/11/2020
11:53
Bekijk alle

De doelstelling van de campagne is om geld in te zamelen voor onderzoek naar de oorzaken/behandeling van ALS en om ALS-patiënten te ondersteunen met hulpmiddelen die nodig zijn om zolang mogelijk in huiselijke kring te verblijven. De campagne 0% alcohol voor 0% ALS wordt uitgevoerd door Stichting ALS Nederland.