3 redenen om je in te schrijven voor 0%4ALS

11-12-2021 | 13:33

 Voor het vierde jaar op rij organiseren we 0%4ALS. Ga jij in januari de uitdaging aan om te kiezen voor nul procent? Voor jou hebben we drie redenen op een rij gezet.

  • Je hebt een stok achter de deur om gezonder te leven
    Wist je dat 71% van de Nederlanders het lastig vindt om goede voornemens vol te houden wanneer ze geen stok achter de deur hebben? Meedoen aan 0%4ALS is voor jou die stok achter de deur. Dan is namelijk de kans een stuk minder groot dat jij in 2022 weer in oude gewoontes vervalt. Je blijft extra gemotiveerd omdat je niet alleen aan jouw eigen gezondheid werkt, maar ook het goede doel steunt!

  • Samen houd je het makkelijker vol
    Jouw goede voornemens zijn makkelijker vol te houden als anderen ervan weten en jou motiveren. Tijdens 0%4ALS challenge ga je met en voor anderen de uitdaging aan. Ook kan jouw familie, vriendengroep of sportteam jou supporten met een donatie. Dit geeft extra motivatie. En wist je dat je ook een teampagina aan kunt maken? Daag jouw vrienden en familie uit om 0%4ALS te gaan.  

  • Je draagt op een laagdrempelige manier bij aan de strijd tegen ALS
    De laatste maar zeker niet de minste reden! Als je gezond bent, kun je keuzes maken die van invloed zijn op de kwaliteit van jouw leven. Wanneer je ALS hebt, ziet het leven er heel anders uit. Na de eerste symptomen hebben patiënten een gemiddelde levensverwachting hebben van 3 tot 5 jaar. 

Ga nul procent en steun de strijd tegen ALS
Met de 0%4ALS challenge vragen we je om in januari een gezonde uitdaging te kiezen. Drink geen alcohol of koffie, snoep niet of rook niet. Het geld dat je bespaart– of het bedrag dat jouw gezondheid je waard is- doneer je aan de strijd tegen ALS. Daarnaast kunnen familieleden, vrienden en bekenden jou sponsoren. Het geld dat jij ophaalt is bestemd voor onderzoek naar ALS, PSMA en PLS.​

Meld je direct aan. Geen tijd te verliezen.