ALS ambassadeur Loek Peters gaat de uitdaging aan en hoe!

26-12-2020 | 11:04

Sommige mensen kiezen één uitdaging, Loek kiest ze allevier onder het motto '0%zin, 100% motivatie'. 

Wij zijn supertrots dat onze ambassadeur Loek Peters mee doet aan de 0%4ALS challenge. Loek Peters is een bekende acteur (je kent hem ongetwijfeld van Penoza) maar hij is ook een professioneel spreker en trainer.

 

 

 

 

 

 

 

Loek kwam zowel in 2018 als 2019 in actie tijdens de Tour du ALS in Frankrijk. Dit deed hij in gezelschap van andere acteurs zoals Monic Hendricks, Jelle de Jong, Leopold Witte en zanger/acteur Thomas Acda.

Voor de 0%4ALS challenge gaat Loek met een stel vrienden helemaal 0% om zo geld in te zamelen voor onderzoek naar ALS. In januari drinken ze geen alcohol, snoepen ze niet, wordt er niet gerookt en geen koffie gedronken. Een flinke uitdaging! Loek vertelt: "Ik denk niet dat het makkelijk gaat worden, maar het is wel super belangrijk. Ik noem het 0% zin, 100% motivatie. Want er moet gewoon een oplossing komen voor de afschuwelijke ziekte ALS.'

Ben je benieuwd hoe het Loek afgaat tijdens de 0%4ALS challenge? Houd dan onze social media en de teampagina van Loek in de gaten. Hij heeft beloofd om zijn moeilijke momenten in januari met ons te delen.

Team van Loek & Vrienden