De inschrijvingen voor de 0%4ALS Challenge zijn geopend!

06-11-2019 | 15:00

Afgelopen jaar heeft de 0%4ALS Challenge voor het eerst plaatsgevonden. Met als doel om in januari geen alcohol te drinken en donaties op te halen voor de strijd tegen ALS. Maar liefst 238 personen deden mee en samen haalden zij €37.075 op, een enorm mooi bedrag! Na deze succesvolle eerste editie gaan wij dit jaar wederom van start met de 0%4ALS Challenge. 

 

Waarom de 0%4ALS Challenge?

Wanneer je gezond bent kun je keuzes maken die van invloed zijn op de kwaliteit van je leven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om gezond te eten, regelmatig te sporten en hoeveel wijntjes of biertjes je drinkt. Maar wanneer je ALS hebt, is er nog maar weinig te kiezen. Dan ziet je leven er heel anders uit. Daarom vragen wij jou om ervoor te kiezen in januari geen alcohol te drinken. En zo geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS.

 

Inschrijven is nu mogelijk!

Je kunt je al inschrijven voor de tweede editie van de 0%4ALS Challenge! Meedoen is heel simpel:

  1. Klik op de ‘Ik doe mee!’ button.
  2. Maak je eigen persoonlijke sponsorpagina aan.
  3. Vraag jouw achterban om jouw deelname, en daarmee de strijd tegen ALS te sponsoren! Als je deelname rond is kun je jouw vrienden, familie en collega’s uitdagen om ook mee te doen. Een maand geen alcohol drinken kan lastig zijn, maar samen sta je sterker en kun je een groter bedrag bijeen brengen voor de strijd tegen ALS.

 

Initiatiefnemers


De 0%4ALS Campagne is een initiatief van Holland4ALS en Stichting ALS Nederland. Het doel van de 0%4ALS Campagne is om geld in te zamelen voor onderzoek naar de oorzaken en behandeling van ALS en om ALS-patiënten te ondersteunen met hulpmiddelen die nodig zijn om zolang mogelijk in huiselijke kring te verblijven.