Tine Hoekman - Van den Berg

Ik doe mee aan de 0%4ALS Challenge.

Ik ben mijn lieve zwager Rien verloren aan die *#^+%#* ziekte en tot op heden is er nog niets gevonden dat deze ziekte geneest of op z’n minst een beetje vertraagd. Onderzoek is daarom super belangrijk, want deze vreselijke ziekte moet de wereld uit!!!!! Stichting ALS moet het doen van donaties en krijgt geen steun vanuit de overheid. Normaal gesproken komen er mooie donaties binnen door allerlei events, die dit jaar helaas ook niet door zijn gegaan! TIJD VOOR ACTIE!

In januari geen druppel alcohol voor mij en ik ga mijn goede voornemens volhouden in de strijd tegen ALS. Sponsor jij mij? Of doe ook mee! Niets doen in de strijd tegen ALS is geen optie. #nulprocentvoorALS #samenhelpenweALSdewerelduit

De doelstelling van de 0%4ALS Challenge is om geld in te zamelen voor onderzoek naar ALS, PSMA en PLS en om (ALS-)patiënten te ondersteunen met hulpmiddelen die nodig zijn om zolang mogelijk in huiselijke kring te verblijven. De uitvoering van de campagne is in handen van Stichting ALS Nederland.