Matthijs Van Werhooven

Ik doe mee aan de 0%4ALS Challenge.

Lieve mensen,

 

Afgelopen jaar heb ik meegedaan aan de challenge 0%4ALS. Met die challenge heb ik een bedrag van €350-, opgehaald voor onderzoek naar de verschrikkelijke ziekte ALS! Dit jaar doe ik weer mee aan deze challenge en JIJ kan mij steunen (of je eigen actiepagina beginnen)!!

 

In de maand Januari drink ik geen alcohol in de strijd tegen ALS! Sponsor mij dmv een (kleine) donatie of ga samen met mij deze challenge aan! Dit kan een door jou zelf gekozen doel zijn: drink in januari geen alcohol, stop in januari met snoepen, stop in januari met roken of start jou eigen actiepagina en help mee in de strijd tegen ALS!

 

Waarom deze challenge? Los van mijn persoonlijke connectie met deze ziekte, is het onwijs belangrijk dat er onderzoek gedaan blijft worden naar ALS! Ondanks dat er wereldwijd onderzoek naar ALS wordt gedaan is er nog geen medicijn en is de oorzaak tot op heden nog steeds onbekend en dit moet veranderen!

 

Het relatief kleine aantal patiënten (1500 waarvan er jaarlijks 500 patiënten sterven en er 500 nieuwe patiënten bij komen) maakt dat onderzoeksbudgetten van de farmaceutische industrie en de overheid nihil zijn; verreweg het meeste wetenschappelijk onderzoek naar ALS in Nederland wordt gefinancierd door giften aan Stichting ALS Nederland. Juist vanwege die redenen is het des te belangrijker dat de Stichting ALS Nederland donaties blijft ontvangen om de onderzoeken voort te kunnen blijven zetten!

 

Dus wil jij mij steunen in deze challenge en jou steentje bijdragen in het onderzoek naar deze vreselijke ziekte? Doneer dan nu op onderstaande link! Het bedrag dat je wilt doneren kan je zelf aanpassen. Alle donaties worden automatisch overgemaakt naar de Stichting ALS Nederland en dragen bij in het onderzoek naar ALS!

 

SAMEN HELPEN WE ALS DE WERELD UIT!

 

#nulprocentvoorALS #samenhelpenweALSdewerelduit

25
22/01/2021
09:29

Henk en Anouk

Bekijk alle

De doelstelling van de 0%4ALS Challenge is om geld in te zamelen voor onderzoek naar ALS, PSMA en PLS en om (ALS-)patiënten te ondersteunen met hulpmiddelen die nodig zijn om zolang mogelijk in huiselijke kring te verblijven. De uitvoering van de campagne is in handen van Stichting ALS Nederland.