Marianne Keuvelaar

0% cola, koffie, alcohol.

Daar gaan we weer. Toch weer elke dag teveel cola. Minimaal 1.5 liter per dag. Ik drink geen alcohol, dus mijn grootste uitdaging staat opnieuw en levensgroot voor mijn neus. Mijn goede voornemen voor 2021 is dan ook opnieuw volhouden en afkicken van de zero in de strijd tegen ALS.

Ons eigen, ongrijpbare familiespook is ALS. Mijn moeder en mijn oom zijn overleden aan de gevolgen van.. En nu is er weer een familielid recent gediagnosticeerd met deze ziekte. Op de een of andere manier blijft het om me heen. Dus laten we eerlijk zijn... wat is nou één maand geen cola zero drinken? 

Sponsor jij mij? Of doe ook mee in de strijd tegen ALS.  Niets doen is voor mijn familie geen optie. #nulprocentvoorALS #samenhelpenweALSdewerelduit#geencolazerovoormij

30
31/01/2021
22:01

Albertien en Jacco

Bekijk alle

De doelstelling van de 0%4ALS Challenge is om geld in te zamelen voor onderzoek naar ALS, PSMA en PLS en om (ALS-)patiënten te ondersteunen met hulpmiddelen die nodig zijn om zolang mogelijk in huiselijke kring te verblijven. De uitvoering van de campagne is in handen van Stichting ALS Nederland.